Co děláme

Jsme ryze česká firma se sídlem v Jihlavě. Jsme společnost O.K. solution, s.r.o. Už od roku 2009 poskytujeme komplexní servis v oblasti personalistiky včetně podpůrných služeb, a to jak ve výrobním, tak i nevýrobním sektoru. Působíme výhradně na tuzemském trhu. Jsme členy Asociace Poskytovatelů Personálních Služeb.

Našim klientům nabízíme pestrou škálu služeb. V maximální možné míře podporujeme jejich podnikatelskou strategii i její další rozvoj. Přizpůsobujeme se. Vše řešíme s důrazem na maximální profesionalitu. Poskytujeme personální služby nejen komplexně, ale i ná základě dílčího požadavku. Záleží pouze na vás, kterou variantu na základě momentálních potřeb preferujete.

Nejsme nováčkem. Máme dostatek zkušeností. Portfólio našich zákazníků je pestré. Právě díky našim klientům víme, jaké mají personální problémy, a co je hlavní, umíme je řešit. Vše dotahujeme dokonce. Obraťte se na nás. Pro vaši úplnou spokojenost. Jsme zavedenou společností. Proto, na rozdíl od jiných konkurenčních firem, můžeme garantovat nejen záruku spokojenosti a spolehlivosti, ale také maximální efektivitu vámi vynaložených nákladů.

Pomáháme ovšem účinně řešit nejen personální otázky, ale snažíme se pomoci i těm, kteří zatím v životě moc štěstí neměli. Už několik let se aktivně angažujeme v projektech jako Dobrý anděl, Rafael Dětem nebo For Help. Finančně pomáháme také několika soukromým osobám. Navíc jsme vám zase o něco blíž. Každý rok pro vás otevíráme nové pobočky, a to v Praze, V Brně, Hradci Králové….

Proč pracovat u nás?

  • Možnosti zajímavého výdělku
  • Řada firemních benefitů
  • Systém příplatků za docházku
  • Korektní a férové jednání
  • Jistota stabilního zaměstnání
  • Při oboustranné spokojenosti smlouvy HPP na dobu neurčitou

O.K. solution, s.r.o.

Židovská 4841/3
Jihlava, 586 01
IČO: 29187591
http://www.oksolution.cz/

logo firmy: O.K. solution, s.r.o.